Код товару: Немає Бренд: Без бренда

Овочерізка Nicer Dicer +

Овочерізка Nicer Dicer +
300 Грн. Економія 100 Грн 200 Грн
Вартість доставки:
Оплата на карту: - нова пошта 25 - 40 грн
- укрпошта 15 грн
- м. Хмельницький (самовивіз)
Оплата при отриманні - нова пошта 50 - 65 грн
- укрпошта 20 грн
- м. Хмельницький (самовивіз)
Терміни доставвки - нова пошта 1 - 3 дні
- укрпошта 3 - 7 днів
Контроль якості 14 дній обмін/повернення

( 0) 0 відгуків

Увага!


Замовлення на суму до 100 грн відправляємо тільки по повній передоплаті.
Оплата при отриманні можлива при замовленні на суму більше 100 грн!
В Хмельницькому можливий самовивіз товару.

Характеристики

Найсер Дайсер Плюс комплектується великою кількістю лез і пристосувань для подрібнення овочів та фруктів самими оригінальними формами. Овочі скибочками, соломкою, кубиками зделают з ваших страв справжнє кулінарне диво. Оригінальні терки, що входять до складу овочерізки, дозволять нашаткувати овочі і фрукти плоскої соломкою і кільцями. Також в комплекті представлена популярна овощечистка - незамінний помічник у позбавленні овочів від шкірки.

  • Ріжучий верхній елемент з квадратними шпильками
  • Ріжучий нижній елемент
  • Прозора ємність для зберігання (обсяг 1,500 мл)
  • Кришка на ємність для зберігання
  • Ріжучий вкладиш (маленький і середній)
  • Ріжучий вкладиш (великий і для нарізання продуктів скибочками)
  • Ріжучий вкладиш на четвертинки і скибочки
  • Знімна насадка на леза
  • Часткова захисна накладка на всі ріжучі вкладиші
  • Насадка-терка з захисною кришкою
  • Насадка для нарізування продуктів скибочками із захисною кришкою для леза
  • Насадка для фіксації нарізання продуктів з пристроєм, призначеним для проштовхування їжі
  • Овощечистка
  • Інструкція російською мовою

Основні правила

1. Правильно зберіть Nicer Dicer Plus. Переконайтеся, що ножі не зачіпають «зубчики». Для цього на «холостому ходу» (без подрібнення продукту) відкрийте і закрийте овочерізку.

2. Заборонено використовувати Nicer Dicer Plus для подрібнення неякісних і дуже жорстких сирих овочів, а так само подрібнювати продукти, для яких інструмент не призначений (картопля, морква, буряк, горіхи і т. д.).

3. При роботі з овочерізкою, рухи повинні бути чіткими і. Зовні ножі безпечні, заточка виконана з внутрішньої сторони.

4. Покладіть продукт на робоче місце. Размельчаемые продукти не повинні виходити за межі сітки Nicer Dicer Plus.

5. Тверді сирі овочі размельчайте строго вздовж волокон, а не впоперек, тоді продукт не застрягне в ножах. Шматочки болгарського перцю, солоного огірка, помідора кладуться шкіркою на леза. Якщо продукт загруз, не намагайтеся силою видавити, вибити його або витягти за допомогою гострого інструмента. Покладіть тонку сиру пластину картоплі і ударним рухом звільнити ножі. Якщо залишки продуктів забили простір між зубчиками сітки, обов'язково проведіть її чистку, натискаючи на кнопку в верхній кришці приладу, інакше таке використання призведе до поломки лез.

Використання

Увага! Розсічені зубці і решітка з деформованими ножами – наслідок неправильної експлуатації товару і використання його не за призначенням! Претензії по товару, зіпсованого внаслідок неправильної експлуатації, не розглядаються.

1. Установка лез. Завжди ставте робоче ріжуче лезо найближчим від шарніра отвір бази. Єдиним винятком є різання продукту на 8 частин спеціальним ножем.

2. Вставте бажане лезо в корпус в спеціальні пази, потім злегка натисніть на інший кінець леза для остаточної фіксації його в корпусі.

ПОРАДА: перед використанням, змочіть леза водою. Вологі леза ріжуть швидше, і вимагаю менше зусиль.

3. Покладіть розрізається продукт на лезо.

Зверніть увагу: продукти з шкіркою такі, як яблука, перці, груші, помідори і т. д., повинні бути покладені на лезо корпусу шкіркою вгору.

Зверніть увагу: тверді сирі овочі размельчайте строго вздовж волокон, а не впоперек, тоді продукт не застрягне в ножах. Опустіть леза до дотику і злегка втисніть лезо для фіксації продукту.

4. Розташуйте руки, як показано на картинці і різким рухом натисніть вниз до повного розрізання продукту. Пам'ятайте, що натискати потрібно досить різко, виконуючи як би рубляча рух. Рух має йти без перекосу верхньої кришки приладу, інакше зубці можуть потрапити на леза і пошкодити їх.

5. Нарізані продукти автоматично потрапляють в контейнер. Якщо ви хочете нарізати ще, повторіть процес заново.

6. Захисна накладка кладеться на використовуване в даний момент лезо. Так ви захистите лезо і не отримаєте травму (не порежетесь про невикористовуване лезо).

7. Для нарізування продукту на 4 або 8 частин використовуйте спеціальні леза, встановлюючи їх, як зазначено вище.

8. Помістіть спеціальну вкладку у вигляді кола з прорізами в направляючі у верхній кришці корпусу. Зверніть увагу: використовувати дану вкладку потрібно тільки з лезами для нарізування продукту на 4 або 8 частин.

Нарізка дрібними і середніми кубиками і скибочками

22 леза, 6х6 мм

1. Цибуля, цибуля – шалот і часник для приготування їжі, сиру картоплю для картопляних паличок або в якості заправки для супів.

2. Морква, огірки, перець, цибуля – порей, редиска для салату.

3. Мортаделла, варені ковбаси або м'ясо для салатів.

4. Яблука, груші, персики, абрикоси, банани, полуниця, ківі для салату і для мюслі.

10 лез, 12х12 мм

1. Цибулю для приготування тушкованих страв, запіканок в казані.

2. Картопля, картопля фрі або картопляний салат.

3. Морква, огірки, перець, помідори, кабачки і т. д. для салатів і супів.

4. М'ясо, варені ковбаси для салатів.

5. Сири такі, як фета, моцарела або сир гауда для салатів.

6. Яблука, груші, персики, ківі, манго для фруктових салатів і для мюслі.

Нарізка великими кубиками і скибочками

6 лезвий, 18х18 мм

1. Цибулю для страв – гуляш, в казані.

2. Сиру картоплю.

3. Помідори, кабачки, перець, зелень для салатів і овочевих страв.

4. Качанний салат, радіккіо, китайська капуста і т. д.

5. Сири такі, як гауда – для закусок і салатів.

6. Яблука, груші, персики, абрикоси, ананаси, дині, манго для фруктових салатів.

12 лез, 6х36 мм

1. Цибулю для гасіння або приготування в казані.

2. Картопля, печена картопля і картопляний салат.

3. Помідори, огірки, кабачки, перець, гриби і т. д. для салатів і овочевих страв.

4. Яйця (круто) для салатів і соусів.

5. Яблука, груші, персики, абрикоси, ананаси, дині, манго, папая, банан - для фруктових салатів, пирогів, тортів.

Ножі для нарізування продукту на 4 або 8 частин

2 леза, 4 частини

1. Картопля для кутів і відварювання.

2. Помідори, кабачки, редис, огірки для салатів.

3. Яйця варені для салатів і закусок, гарніру.

4. Гриби для грибних страв і салатів.

4 леза, 8 частин

1. Яблука, груші, персики, абрикоси, банани, полуниця, ківі, персики для легких страв.

2. Апельсин, лайм, лимон для коктейлів і як гарнір до страв.

Очищення.

1. Завжди мийте Nicer Dicer Plus до і після кожного використання. Всі частини можна мити гарячою мильною водою або в посудомийній машині. Від'єднайте верхню кришку корпусу, поставивши її вертикально і потягнувши вгору.

2. Від'єднайте базу з лезами від прозорого контейнера.

3. Натисніть кнопку на верхній частині кришки. Цим ви очистіть корпус з зубцями від залишків продуктів. Після цього всі частини приладу промийте в теплій воді або в посудомийній машині. Будьте обережні, щоб не поранитися.

Купити Найсер Дайсер Плюс ви можете в інтернет магазині posudaplus.com.ua

Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.

Відгуки 0


Відгуків поки що немає. Ваш може стати першим!

Фото Овочерізка Nicer Dicer + 4

Овочерізка Nicer Dicer + Овочерізка Nicer Dicer + Овочерізка Nicer Dicer + Овочерізка Nicer Dicer +


2019 © opt-baza.in.ua